Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

„JETHRO TULL“ – NOVI ALBUM I TURNEJA


21.12.2022.


Članovi legendarng britanskiog benda  „Jethro Tull“ završili su snimanje 23. studijskog albuma čiji je izlazak najavljen za proleće naredne godine. Očekuje se da bend, u najmanju ruku, ponovi uspeh albuma „The Zealot Gene“ objavljenog u januaru i to posle dve decenije duge diskografske pauze.



„Završili smo snimanje i miksovanje pre nekoliko nedelja. Zbog uobičajeno dugog čekanja na presovanje i proizvodnju vinila izdanje je planirano   za proleće 2023, ali tokom nedelja i meseci koji dolaze čućete više o ploči i različitim formatima koji će biti dostupni. Nadam se da će vam se svideti koncept i teme kada budem spreman da vam kažem više. Bio je to dug i težak posao da se materijal snimi tokom napornog rasporeda turneje ovih poslednjih meseci“  – izjavio Je frontmen Ian Anderson. 
Što se turneje tiče, bend je objavio datume novih koncerata. Tokom predstojeće turneje „Jethro Tull“ će nakon 23 godine ponovo nastupiti u Ljubljani, 3. juna 2023. godine  u Hali „Tivoli“ . Biće to jedini nastup u regionu. Bend trenutno nastupa u sastavu: Ian Anderson: flauta, vokal i akustična gitara, Joe Parrish-James: gitara i vokal, Scott Hammond: bubnjevi,  John O'Hara: klavijature i vokal i David Goodier: bas gitara i vokal.

Posetite naš Metropolis Shop, istražite našu ponudu izdanja grupe „Jethro Tull“!!!

U ponudi je i aktuelni, odlično ocenjeni „The Zealot Gene“.