Menu

Jessie Ware - Koncert na Kalemegdanu


22.8.2018.

Koncert Jessie Ware u Beogradu biće održan u sklopu njene tromesečne turneje na kojoj promoviše aktuelni album "Glasshouse" 27. avgusta u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu. 

Jessie Ware je popularna pevačica iz Londona pop & soul orijentacije koja se publici predstavila 2012. godine svojim debitantskim ostvarenjem "Devotion". Ovaj album našao se u top pet na "UK Albums Chart" listi. Dve godine kasnije objavila je drugi studijski album "Tough Love" (2014), a popularni singlovi sa ovog izdanja su "Tough Love", "Say You Love Me", "You & I (Forever)" i "Champagne Kisses".

Najaktuelniji, treći, album objavljen je u oktobru prošle godine za izdavačku kuću Island Records pod nazivom GLASSHOUSE. Album je propraćen singlovima "Midnight", "Selfish Love" i "Alone". Na ovom izdanju sarađivala je sa imenima kao što su Ed Sheeran, STINT, KId Harpoon, Benny Blanco i drugi.


U okviru svoje koncertne promocije albuma Glasshouse posetiće i Beograd , a gost koji će nastupiti pre Jessie Ware na ovom događaju biće di-džej Marko Milosavljević sa specijalnim setom.



Glasshouse kao i druga ostvarenja britanske dive Jessie Ware možete kupiti u Muzičkoj kući Metropolis ili na online shop-u.

Ulaznice za ovaj događaj su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.