Menu

Izašao video za „Who Cares“ novi singl legendarnog Pola Makartnija!


24.12.2018.

Paul McCartney je objavio novi video spot za pesmu „Who Cares“ sa njegovog 17. solo studijskog albuma „Egypt Station“, u kojem glumi oskarovka Emma Stone. Spot koji  su režirali Brantley Gutierrez i Ryan Heffington, snimljen je u potpunosti na 65-milimetarskom Kodakovom filmu sa Panavision kamerama je „anti bullying“ i širi univerzalnu pozitivnu poruku, a produciran je od strane Creative Visions, neprofitne organizacije, koja koristi umetnost i medije da izazove društvene promene. Sam McCartney je lansirao i kampanju „Who Cares I do“ baziranu na pesmi i spotu. 



„Nadam se da ako tamo postoji neko dete koje maltretiraju, a nažalost takve dece ima dosta, da slušajući ovu pesmu ili gledajući ovaj spot možda pomisle kako sve nije toliko strašno i da postoji pomoć.“izjavio je Paul McCartney. U intervjuu za BBC McCartney je rekao da ga je za „Who Cares“ inspirisala jedna pop zvezda, tačnije Taylor Swift. Razmišljao je o njenom sestrinskom odnosu sa mladim fanovima kao da ih pita: „Da li vas maltretiraju? Koga je briga za te idiote? Koga je briga za sve ovo uopšte? Koga je briga za tebe? E, mene je briga...“


Novi video spot se pojavio malo nakon Makartnijevog koncerta u londonskoj O2 areni gde su Ringo Starr i Ronnie Wood zajedno sa njim na sceni izveli „Get Back“ klasik Bitlsa.

preuzeto sa: www.udiscover.com