Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

„IRON MAIDEN“ NA POŠTANSKIM MARKAMA


08.01.2023.


Posle bendova „The Beatles“, „Pink Floyd“, „Queen“ i „The Rolling Stones“ i grupa „Iron Maiden“ je dobila svoj komplet poštanskih markica koje objavljuje Britanska kraljevska pošta. Set sadrži 12 markica od kojih se na osam nalaze fotografije sa „živih“ nastupa, dok ostale četiri prikazuju maskotu Eddieja. Marke su dostupne u širokom nizu paketa, u rasponu od koverata sa skromnim cenama, razglednica i standardnih listova markica do ograničenog seta zlatnih i platinastih, posebno upakovanih markica koje se prodaju po ceni od 199,99 funti.


„Bili smo apsolutno oduševljeni kada smo prvi put čuli za ovaj projekat. Ostali smo bez reči kada smo prvi put videli markice. Izgledaju fenomenalno i mislim da stvarno prikazuju esenciju i energiju Maidena“, rekao je basista Steve Harris. 


 „Kao bend koji nikad nije igrao po tuđim pravilima,  veliko je zadovoljstvo videti da im se na ovaj način odaje počast u njihovoj domovini. Ponosni smo što možemo da pokažemo kako ovih šest članova benda svake godine svojom muzikom i svojim legendarnim nastupima i dalje privlače sve više i više fanova“, izjavio je menadžer Rod Smalwood. 
Kompleti su u zvaničnoj prodaji od 12.januara.


Basista Steve Harris  je 1975. godine osnovao Iron Maiden u Londonu.Bili su jednom na 1. mestu liste   u Velikoj Britaniji 1991. godine sa singlom „Bring Your Daughter to the Slaughter“. Još 34  njihove pesme su se, tokom godina, našle na prestižnoj Top 40 listi.
Bend je, do sada, prodao preko 100 miliona nosača zvuka i nastupio uživo oko 2.500 puta u 64 zemlje.

Posetite Metropolis Shop - nudimo vam veliki izbor naslova grupe "Iron Maiden"