Menu

Imagine Dragons objavili novi singl "Bad Liar"


8.11.2018.

Imagine Dragons objavili su spot za novi singl "Bad Liar" koji će se naći na njihovom novom albumu Origins


Origins je koncipiran kao sestrinski album prethodnog ostvarenja "Evolve" iz 2017. godine u kome grupa nastavlja sa svojim prethodnim zvučnim istraživanjima.
Grammy nagrađivan, milionsko tiražni bend Imagine Dragons objavili su novu pesmu pod nazivom "Bad Liar" preko KIDinaKORNER/Interscope Records. Ova numera je četvrta po redu koja najavljuje predstojeći album "Origins" koji će biti dostupan od 9. novembra za svetsko tržište.




"Reč je o istraživanju novog terena ali i poštovanju naših korena" kaže vodeći vokal Dan Reynold u saradnji sa ostalim članovima benda - gitaristom Wayne Sermon, basistom Ben McKee i bubnjarem Daniel Platzman.

"Kada stvaramo, stvaramo bez granica, bez pravila. Smatramo da je uzbudljivo kada pravimo muziku koja je drugačija i nova za nas."

Njihov prethodni album "Evolve" nominovan je za Grammy nagradu u kategoriji Best Pop Vocal Album i doneo nam je tri velika hita "Believer", "Thunder"- koji je takođe nominovan za Grammy nagradu u kategoriji Best Pop Duo/Group Performance i "Whatever It Takes". U SAD-u ovo izdanje sertifikovano je dvostrukim platinumom.

Katalog dostupnih izdanja benda Imagine Dragons pogledajte ovde.