Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

ICE CREAM MAN potpisao Ugovor o izdavanju cd-a


8.3.2018.

ICE CREAM MAN potpisao je Ugovor sa izdavačkom kućom Metropolis Music o izdavanju cd-a "On the Shoot"!


Ice Cream Man je umetničko ime Milomira Lukovića. Kao nekadašnji gitarista i frontmen benda Long Noses, autor je imao prilike da nastupa rame uz rame s velikanima domaće i svetske muzičke scene: Otis Taylor, Vlatko Stefanovski, Vasil Hadžimanov, i drugi.

Sa svojim solo projektom učestvovao je na festivalu Arlem, Jazz & Blues Festivalu u Kikindi, nastupao širom Srbije, i osvojio prvu nagradu za autorski rad i izvođenje na festivalu Gašini Akordi.
Naštimovan prema sopstvenim standardima, Ice Cream Man kao one man bend svojom svirkom parira bilo kojem velikom i bučnom bendu. Osim vokala, on svira bendžo, akustičnu i električnu gitaru, cigar box gitaru, usnu harmoniku, perkusije: bas bubanj, doboš, kahon, stomp boks i haj het sa dairom.

Donosi nam stari zvuk delta bluza, ogoljen na potpuno moderan način i sveden na svoje osnove – miks sirovog bluza, kantrija i starinskog folka potpaljen zvucima usne harmonike.

Autorov drugi album, pod nazivom On The Shoot biće objavljen za Metropolis Music , a publika će imati prilike da ga čuje već u aprilu 2018. Singl "Powerful Man", propraćen spotom, objavljen je kao uvertira za novi album. 
Na albumu se kao specijalni gosti pojavljuju Žika Jelić i Pera Joe, a tu je i ostatak postave: Miloš Ristivojević, Srđan Stojanović, Hana Vučićević, Marina Milojević, Mirko Tomić i Boris Eftovski.

Zvanični sajt:
Fan page sa YouTube kanalom: