Menu

I DALJE SLAVIMO I POKLANJAMO - POSLE DVE IZUZETNE VEČERI NASTAVLJAMO PROSLAVU 8. ROĐENDANA


11.11.2022.

U sredu, 9. novembra je u prepunom "Metropolisu" na jedinstvenoj karaoke žurci izabran "Prvi Glas Metropolisa". Domaćini večeri bili su voditelj Igor Brakus i gitarista Bora Eskić, a posetioci su izvodili pesme po svom izboru uz pratnju gitare. U vrlo jakoj konkurenciji (u kojoj su dominirale dame) glavnu nagradu je osvojila Anastasija Savić kojoj je svojim izuzetnim vokalom pridobila najveću podršku i publike i žirija.



Rođendansku proslavu smo nastavili u sredu - "dvostrukim Dža ili Bu" programom. Naime u 13 sati je na novinarskoj promociji predstavljen aktuelni album "Jasno i Glasno".



Koncertna promocija počela je u 21 sat. Ponovo je "Metropolis" bio tesan da primi sve zainteresovane, pre svega fanove grupe "Dža ili Bu", benda koji na sceni traje više od 35 godina i koji svoje diskografske početke vezuje upravo za našu kuću. "Dža ili Bu" su protutnjali "Metropolisom" isporučivši neverovatnu energiju, energiju sličnu onoj koja ih je krasila pre 35 godina. Tokom dvočasovne svirke čuli smo pesme sa aktuelnog albuma "Jasno i Glasno" ali nismo bili uskraćeni ni za najveće hitove benda poput "Staljina", "Ustani kreni", "Večna Lovišta"..... Sabljar je i ovaj put pokazao da je jedan od najjačih frontmena na domaćoj sceni, ali svako pohvale zaslužuju i gitaristi Mita i Vladan, basista Vuk i, naravno, veteran za bubnjevima Dejan Milojević Kid.



Proslavu osmog rođendana nastavljamo programom "Poklanjamo Rođendan" u petak (11.11) i koncertom legendarnog benda KRISTALI.


METROPOLIS, Makedonska 21 - mesto gde živi muzika!
Ulaz na sve programe je besplatan.
Dobrodošli!