Menu

GRETA IMA NOVU PESMU


09.06.2023.


Američki bend  GRETA VAN FLEET, dobitnik nagrade Grammy,  objavio je potpuno novu numeru "Farevell For Now", koja je ujedno poslednja pesma koja cjepredstavljena sa predstojećeg trećeg studijskog albuma benda, "Starcatcher". 



Novi album „Starcatcher“ su kompletno napisali članovi benda u saradnji sa višestruko nagrađivanim producentom Dave Cobbom. „Nismo baš morali da forsiramo ili da budemo intenzivni u pisanju, jer je sve što se dogodilo bilo veoma instinktivno. Ako ništa drugo, ploča je naša perspektiva i rezimira gde se nalazimo kao grupa i pojedinačno kao muzičari", izjavio je povodom novog albuma gitarista Jake Kiszka.

Bend GRETA VAN FLEET je najpoznatiji po svojim renomiranim nastupima uživo, prodavši preko milion karata širom sveta. Rasprodali su celu svoju turneju po arenama 2022, držeći posebnu energiju između sebe i svojih odanih fanova. Sa albumom "Starcatcher" bend ima za cilj da uhvati tu energiju u studiju za snimanje.

Novi album GRETE VAN FLEET je naslednik izdanja  "The Battle At Garden's Gate", objavljenog 2021. godine, koji je postigao veliki uspeh  i kod publike i kod kritičara. U SAD, album je debitovao na 1. mestima Billboard rok i hard rok albuma, a našao se i na listi  10 najboljih albuma u ​​Velikoj Britaniji.
Objavljivanje albuma "Starcatcher" je planirano za 21. jul.
Posetite METROPOLIS SHOP, u ponudi imamo i albume grupe GRETA VAN FLEET.