Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Goblini i Love Hunters na Belgrade Beer Festu!


15.8.2018.

U petak, 17. avgusta na Main Stage-u Beer Festa nastupiće vodeći srpski pank rok bend Goblini.  Tom prilikom će pred publikom izvesti  najveće hitove iz 26 godina duge karijere tokom koje su snimili pet studijskih i dva „live“ albuma.

Grupa Goblini je  četvrti studijski album Re Contra, objavila za Metropolis krajem 1999. godine. U martu 2018, naša kuća objavljuje reizdanje albuma “Re Contra” na cd-u i po prvi put na vinilu. Specijalno za ovu priliku napravljena je ograničena serija ovog albuma na crvenom vinilu.


Jedan od najznačajnijih bendova 90-tih godina Love Hunters nastupiće u subotu, 18. avgusta od 20h na Main Stage-u beogradskog Beer Festa.

Love Hunters, koji su na domaćoj rok sceni prisutni od 1987. godine su prošle godine proslavili 30 godina rada. Tim povodom su pod okriljem Metropolis Music objavili prvu zvaničnu kompilaciju Best Of sa 15 hitova koji su obeležili karijeru ovog sjajnog benda.  Kompilacija je u skraćenoj verziji  (11 pesama) objavljena i na vinilu, što ujedno predstavlja i prvu „ploču“ Hantersa.