Menu

„GIDDY UP“ – SHANIA TWAIN U NOVOM VIDEU POZIVA NA PLES


06.01.2023.


Nakon izuzetnog singla „Waking Up Dreaming“ objavljenog u septembru, kanadska kantri i pop pevačica Shania Twain objavila je novi video – “Giddy Up!“, kojim najavljuje dugo iščekivani album “Queen of me“. 



„Želim da se ljudi osećaju dobro kada čuju novi album. Želim da zvuči slavljenički i „Giddy Up“ je način da pozovete publiku da se spremi za zabavu“ kaže Shania. A pesma „Giddy Up“ je upravo takva – vatrena, koketna, sa zaraznim refrenom za pevanje i za ples. Spot je „tipično američki“ – snimljen na lokacijama kao što su restoran brze hrane, supermarket, auto perionica….već mnogo puta viđeno, ali sa drugo strane izuzetno vešto upakovano, veselo, razdragano uz sjajnu plesnu ekipu i harizmatičnu Shaniu Twain.


Na novom albumu Shania donosi 12 novih pesama, prethodno objavljeni singl „Waking Up Dreaming“ je već postigao uspeh, časopis „Rolling Stone“ je pesmu nazvao „dozom blaženstva sa kofeinom“. Album  „Queen of me“ ugledaće svetlost dana 3. februara. Biće to njen šesti album, naslednik izuzetno uspešnog albuma „Up“ iz 2017. godine.



Nakon objavljivanja albuma Shania će takođe krenuti na globalnu turneju „Queen of Me“ u produkciji Live Nation-a.  Prvi koncert je zakazan za petak, 28. april u Spokane Areni u Spokenu, a zatim slede nastupi  širom Severne Amerike i Evrope.  Biće ovo sjajna prilika da publika širom sveta čuje i vidi Shaniu Twain, petostruku dobitnicu nagrade „Grammy“ i najtiražnijeg ženskog izvođača u istoriji kantri muzike.



Posetite Metropolis Shop – u ponudi imamo i albume Shanie Twain.