Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Game of Thrones odabrali Florence and The Machine kao jedine muzičare koji će se pojaviti u poslednjoj sezoni serije


24.4.2019.

„Jenny of Oldstones“ originalna Game of Thrones pesma u verziji benda Florence¨and The Machine pojavila se u odjavnoj špici druge epizode poslednje sezone ove serije. Pesmu je producirao Thomas Bartlett. Florence Welch, jedina muzičarka koja će se pojaviti u finalnoj sezoni Game of Thrones, snimila je „Jenny of Oldstones“ nakon što su je kreatori serije David Benioff i D.B. Weiss lično pozvali kao veliki fanovi benda Florence and The Machine. 



„Uvek smo bili obožavaoci njene muzike! Trejler za sezonu 2 sa njenom „Seven Devils“ je bilo nešto najjače što smo ikada imali, te je stoga mogućnost da čujemo njen glas, koji definitivno nije sa ovoga sveta, u našoj seriji, uvek bila ta divna ideja koja nam je stajala na pameti. I dalje smo prijatno šokirani da je pristala da otpeva „Jenny of Oldstones“ rekli su kreatori serije Game of Thrones.

„Kada sam prvi put čula ovu numeru zvučala mi je kao keltska uspavanka. Ta muzika je uvek bila u mojoj krvi i osećala sam da sa njom mogu nešto moćno da uradim. Magija, rituali i kostimi ove fantastične serije su me uvek opčinjavali. Počastvovana sam što mogu da budem deo poslednje sezone.“ izjavila je Florence Welch.