Menu

FLORENCE + THE MACHINE - Novi singl „Moderation“


25.1.2019.

Florence + the Machine već neko vreme je u centru pažnje muzičkih stručnjaka i fanova, koje je ovom prilikom obradovala novim singlom pod nazivom „Moderation“.

Dok kritičari i fanovi i dalje sa oduševljenjem govore o albumu „High As Hope“ i koncertima u Australiji koji su ga pratili,  Florence + the Machine i zvanično su predstavili singl „Moderation“ koji su premijerno izveli upravo na ovoj turneji. Na produkciji singla u kome Florence Welch, uz prepoznatljiv ritam, samouvereno peva o ljubavi i emotivnim odnosima, radio je James Ford.

Drugu stranu ovog singla prati i numera, ponovo karakterističnog stila, ali u potpunosti drugačijeg, delikatnijeg, tona od prvobitno pomenute ljubavne himne. „Haunted House“ na nešto otvoreniji i emotivniji način govori o emociji britanske zvezde, a njenu produkciju radio je Matthew Daniel Siskin (Gambles).

Turneja koja će do kraja januara biti završena u Australiji i na Novom Zelandu, od marta se seli u Evropu, počevši od koncerta u Minhenu 2. marta. Da je ovo velika godina za Florence i njenu ekipu dokazuju i nedavno objavljene nominacije za BRIT Awards, gde su se Florence + the Machine našli u kategorijama „British Female Solo Artist“ i „Album of The Year“.

Izdanje „Moderation“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play – 


Katalog dostupnih izdanja Florence + The Machine pogledajte ovde.