Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Erika Badu predstavlja novu seriju "lajv strim" koncerata


5.4.2020.

Soul pevačica i tekstopisac Erika Badu predstaviće najnoviju seriju interaktivnih "lajv strim" koncerata, “Quarantine Concert Series, Apocalypse Two: The Rooms”, u nedelju, 5. aprila u 8 časova prema EST vremenskoj zoni.

Badu i njen bend pružiće fanovima priliku da slušaju još jedan koncert, uz priliku da virtuelno razgledaju njen dom u Dalasu.
Ovo iskustvo koštaće 2 dolara kako bi se pokrili trokovi visoke produkcije, podržali muzičari koji Eriku prate na instrumentima i ostali tehničari koji učestvuju u realizaciji koncerta.

Uoči početka koncerta, posetioci koji kupe ulaznicu dobiće neposredan pristup "mestu" na kome mogu međusobno da razgovaraju, gledaju video snimke i istražuju  limitiranu kolekciju merch artikala koje je umetnica dizajnirala.

Prvo izdanje serije koncerata "Quarantine Concert Series, Apocalypse One: The Rooms" predstavljeno je publici 23. marta. Iako stotine umetnika iz svojih kuća zabavljaju svoje obožavaoce, Erikin interaktivni koncept je jedno jedinstveno iskustvo. Fanovi pomažu u odabiru repertoara koji će Badu izvoditi, koju će odeću nositi i na kojim instrumentima će svirati članovi benda.