Menu

“ENDLESS SUMMER VACATION”, OSMI PO REDU STUDIJSKI ALBUM MILEY CYRUS JE TU!


13.03.2023.


Miley Cyrus je objavila osmi studijski album "Endless Summer Vacation", a vodeći singl s albuma "Flowers" proveo je 6 nedelja na Billboardovoj listi Hot 100, što je ujedno i najveći dosadašnji muzički uspeh ove američke pevačice i glumice. A sudeći po njemu, ovo će biti godina Miley Cyrus!



"Flowers" nosi još jedan rekord, naime to je singl koji je u dosadašnjoj istororiji servisa Spotify najbrže dostigao 500 miliona streamova! Takođe, "Flowers" je sada i službeno najdugovečniji broj jedan ženskog izvođača na nacionalnoj listi Ujedinjenog Kraljevstva.



"Kada je reč o albumu Endless Summer Vacation ja sam ga podelila u dva dela: AM (prepodne) i PM (popodne). Prepodne je za mene jutro, vreme za energiju i potencijalne mogućnosti. Novi dan. A popodne, odnosno noć označava je mutna, prljava ali istovremeno i glamurozna. Možete ostati kod kuće i odmoriti se ili ilazći napolje i iskusute divlju stranu. U Los anđelesu postoji određena energija koju možete osetiti kako noću izbija na površinu, a to je veoma inspirativno za mene", izjavila je Miley.

Uporedo sa izlaskom albuma, Miley je danas pustila najnoviji singl sa njega, a to je pesma “River”.