Menu
Kalendar događaja
  • 22
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 23
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 24
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 25
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 29
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
Hot in Shop

DVA „GREMIJA“ ZA OZIJA


07.02.2023.


Na ovogodišnjoj, 65. dodeli nagrada Grammy priznanje za rok album godine osvojio je Ozzy Osbourne sa aktuelnim izdanjem „Patien Number 9“. Takođe, pesma „Degradation Rules“ u kojoj gostuje Tony Iommi je odnela trofej na najbolje metal izvođenje. 



Priznanje je, umesto Osbournea, primio multiinstrumentalista i producent Andrew Watt pomenuvši pritom pokojne Taylora Hopkinsa i Jeffa Becka i njihov doprinos ovom albumu.



„Ja sam jedan srećnik što sam osvojio Grammy za 'najbolji rok album'. Bio sam blagoslovljen što sam radio sa nekim od najvećih muzičara na svetu i Andrew Wattom kao mojim producentom na ovom albumu. Podjednako me raduje priznanje za najbolje metal izvođenje jer u pesmi gostuje moj dugogodišnji prijatelj i kolega iz benda Black Sabbath, Tony Iommi“ izjavio je Ozzy nakon ceremonije.


„Patient Number 9“ 13. Osbourneov solo studijski album. Glavni singl i naslovna numera na albumu, uz gostovanje Jeffa Becka, takođe je ove godine bila nominovana za „Grammy“  u kategorijama najbolja rok pesma i najbolje rok izvođenje. 



U konkurenciji za rok album godine su uz Osbournea bili i "The Black Keys", Elvis Costello, "Idles", Machine Gun Kelly i "Spoon".


Posetite METROPOLIS SHOP - u ponudi, pored ostalih izdanja, imamo i aktuelni album "Princa Tame" - "Patient Number 9".