Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Dodeljene MTV nagrade


13.11.2017.

MTV EMA – godišnja dodela MTV muzičkih nagrada održana je sinoć u Wembley areni u Londonu.
Voditeljka dodele bila je Rita Ora. Muzički “šampion” ovogodišnje manifestacije je Shawn Mendes sa tri osvojene nagrade – za najboljeg  izvođača, za najbolju pesmu -  “There’s Nothing Holding Me Back”, a koliko ga fanovi vole dokazuje pobeda u kategoriji “Najbolji fanovi”.

MTV EMA dodela je počela nastupom Eminema -  pobednika u kategoriji “Najbolji Hip Hop izvođač”. On je , uz pratnju orkestra i pevačice Skylar Grey, izveo svetsku premijeru novog single “Walk On Water” sa predstojećeg albuma. Regionalni pobednik, odnosno osvajač “MTV Best Adria Act” nagrade je bend Ničim Izazvan. Oni su glasovima publike odneli pobedu u konkurenciji koju su činili Koala Voice, Nina Kraljić, Marin Jurić Čivro i Sara Jo. Najveći gubitnik MTV EMA je Taylor Swift  - nominovana je u 4 kategorije ali je ostala bez i jedne nagrade.

“Ne pamtim kada smo bili ovako uzbuđeni!” izjavili su članovi benda. “Velika je ovo stvar za nas. Sama nominacija je bila veliko priznanje za naš rad, a ovo osvajanje nagrade nas je potpuno bacilo u nebesa. Ponosni smo na nagradu i ponosni smo na ljude koji nam pružaju podršku svih ovih godina, a posebno na one ljude koji vole našu muziku i koji su poslednjih mesec dana glasali za nas. Slavićemo par dana i onda nastavljamo sa radom još snažnije nego pre!”

U okviru manifestacije u Wembley areni su sinoć nastupili i U2, Camilla Cabello, Travis Scott, Liam Payne, The Killers, Demi Lovato, Kesha kao i David Guetta.

 LISTA OVOGODIŠNJIH LAURETA:

NAJBOLJA PESMA:
Shawn Mendes – There’s Nothing Holdin’ Me Back

NAJBOLJI IZVOĐAČ:
Shawn Mendes

NAJBOLJI IZGLED:
ZAYN

NAJBOLJI NOVI IZVOĐAČ:
Dua Lipa

NAJBOLJI POP IZVOĐAČ:
Camila Cabello

NAJBOLJI VIDEO:
Kendrick Lamar – HUMBLE.

NAJBOLJI NASTUP UŽIVO:
Ed Sheeran

NAJBOLJI IZVOĐAČ ELEKTRONSKE MUZIKE:
David Guetta

NAJBOLJI ROK IZVOĐAČ:
Coldplay

NAJBOLJI HIP HOP IZVOĐAČ:
Eminem

NAJBOLJI IZVOĐAČ ALTERNATIVNE MUZIKE:
Thirty Seconds To Mars

NAJVEĆI FANOVI:
Shawn Mendes

NAJBOLJI PUSH IZVOĐAČ:
Hailee Steinfeld

NAJBOLJI WORLD STAGE NASTUP:
The Chainsmokers – Live from Isle of MTV Malta 2017

NAJBOLJI REGIONALNI IZVOĐAČ:
Ničim izazavan