Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

DIGITALNO IZDANJE NOVOG ALBUMA “SOUL INFECTED” SASTAVA “SMOKE’N’SOUL”


01.02.2017.

Metropolis Music s ponosom predstavlja digitalno izdanje albuma “Soul Infected” beogradskog reggae sastava “Smoke’n’Soul” koji je već punih trinaest godina jedan od najautentičnijih predstavnika domaće muzičke scene koja se bavi stvaranjem i izvođenjem originalnih autorskih reggae pesama u kojima je prisutan uticaj roots-a, dub- a, dancehall¬-a, funk-¬a i srodnih pravaca. Izdanje je dostupno na svim većim muzičkim digitalnim platformama uključujući i najpoznatije:

http://www.deezer.com/album/15178869
https://itunes.apple.com/us/album/soul-infected/id1199199776?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4
http://open.spotify.com/album/7LiutwZJUFPajEuuPxWejY


Sastav je više puta nagrađivan. Jedna od nagrada je proglašenje od strane MINISTARSTVA KULTURE SRBIJE, DOMA OMLADINE GRADA BEOGRADA i stručnog žirija za NAJBOLJI DEMO BEND SRBIJE za 2003. godinu u konkurenciji od preko 300 bendova iz cele države.

Višegodišnji nastupi po festivalima (EXIT, SOČA RIVER SPLASH, ISTRA in REGGAE, REFRESH, TRENCHTOWN, REGGAE SERBIA FEST, BABEL FESTIVAL, VRAČAR ROCKS...), kako na prostorima naše države tako i u inostranstvu (Slovenija, Crna Gora, Hrvatska, Madjarska...) i saradnja sa stranim izvođačima (Julian Marley, Prince Alla, Wenti Wadada...) čine bend zvaničnim predstavnikom domaće scene na inostranim prostorima.

“Smoke’n’Soul” čine devet afirmisanih muzičara od kojih su njih nekoliko takođe članovi poznatih domaćih sastava kao što su SOULCRAFT, JIMI 3B 666 BLUES BAND, ORGANIC TOY...
Članovi benda:

Miloš Iković– vokal,ritam gitara,flauta,perkusije;
Vladimir Krkljuš– vokal,bubnjevi;
Damjan Ćirilović – prateći vokal, bas gitara;
Nebojša Potkonjak – prateći vokal,truba;
Nikola Petrović – trombon;
Dragan Tasić – truba;
Rade Martinović – klavijature;
Vladimir Tomić – prateci vokal,solo gitara.