Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

“DARK SIDE OF THE MOON” SLAVI POLA VEKA –LUKSUZNI BOX SET I KNJIGA STIŽU USKORO


15.01.2023.


Legendarni album grupe “Pink Floyd” iz 1973. godine  “The Dark Side Of The Moon” doživeće novo, luksuzno box set reizdanje koje će u Velikoj Britaniji ugledati svetlost dana baš na pedesetogodišnjicu prvog objavljivanja - 1. marta 2023. godine.



Reizdanje  albuma će pratiti i objavljivanje knjige koja  će sadržati retke i neviđene fotografije benda u bekstejdžu i na bini tokom turneja  od 1972. do 1975.godine. Publikacija će sadržati 129 crno-belih fotografija, a  takođeće  otkriti vizuelnu koncepciju kultnog albuma. Iako još nije bilo zvaničnog saopštenja od strane benda , na internet stranici izdavača “Thames And Hudson”  jasno je naznačeno da će knjiga I luksuzno reizdanje albuma biti objavljeno u martu. Preciznije, 1. marta u Engleskoj a 7. na  američkom kontinentu.



“The Dark Side Of The Moon” je osmi  studijski album grupe “Pink Floyd” I jedan je od najtiražnijih, najuticajnijih I najbolje ocenjenih albuma svih vremena. Ostvario je tiraž od preko 45 miliona prodatih primeraka širom sveta.

Posetite METROPOLIS SHOP – istražite našu ponudu albuma grupe “Pink Floyd”