Menu

Calvin Harris & Rag'N'Bone Man ponovo udruženi u novom singlu"Lovers In A Past Life"


21.02.2024.


Kada je nešto dobro, to treba ponoviti, deviza je kojom se rukovodi jedan od napopularnijih DJ-eva, producenata i izvođača današnjice, Calvin Harris .
"Lovers In The Past Life" je druga po redu saradnja između  Harrisa i Rag’n’Bone Man-a, koja je započela  fantastičnom pesmom "Giant" (2019), koja je autorima donela i nagradu za najbolju kompoziciju (Ivor Novello).


Zanimljivo je da je "Lovers In The Past Life"  treći u nizu singlova Calvina Harrisa koje je snimio sa višestrukim saradnicima:
-prvi je singl "Miracle" sa Ellie Goulding, sa kojom je Calvin Harris najviše puta sarađivao, i svaki put uspešno, što dokazuje i ova najnovija kolaboracija koja je provela čak 8 mesta na mestu #1 britanske liste singlova, dostigla tiraž od 4.6 miliona prodatih singlova i preko 850 miliona strimova na digitalnim servisima.;
-drugi je atraktivni singl "Desire", druga po redu saradnja Calvina Harrisa i Sama Smitha, a nakon planetarnog hita "Promises” (2018).  


Za pesmu "Miracle" Calvin Harris je bio nominovan za nagradu GRAMMY u kategoriji "najbolji pop dance snimak", a  ova numera mu je takođe donela tri nominacije na predstojećoj dodeli nagrada BRIT: "pop izvođač", "dance izvođač" kao i za pesmu godine ("Miracle").
Rag'n'Bone Man dostigao je slavu i popularnost singlom "Human" (2017), koji se našao na istoimenom albumu ovog pevača koji je premašio platinasti tiraž čak 4 puta. 
Njegov aktuelni album "Life By Misadventure" izašao je 2021.godine.