Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Bullet For My Valentine nastupiće prvi put u Srbiji


1.4.2019.

Metalcore sastav Bullet For My Valentine nastupiće prvi put u karijeri u Srbiji,  3. aprila ove godine u Domu omladine Beograda. Specijalni gosti biće domaći melodic death metal bend Nemesis.


Bend je oformljen 1998. godine kao Jeff Killed John da bi nešto kasnije ime promenili u Bullet For My Valentine, a debi album “The Poison” objavili su 2005. Od tada, Velšani su odsvirali koncerte/turneje po celom svetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih  poslednji “Gravity” (Spinefarm) prošle godine. Dobitinici su i mnogih nagrada za najbolje novajlije (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), najbolji singl (“Kerrang!”)…

Bend trenutno čine pevač i gitarista Met Tak, gitarista Majkl Pađet, basista Džejmi Matias i bubnjar Džejson Dauld.

Specijalni gosti na koncertu u Domu omladine biće Nemesis – jedini ženski death metal bend sa naših prostora, visoko cenjen u underground krugovima.

Beogradski bend u sastavu: Sanja, Aleksandra, Tijana, Biljana i Selena već više od dve godine aktivno promoviše svoj autorski rad srpskoj publici. Do sada su objavile tri singla i dva video spota, a trenutno su u fazi snimanjaj prvog albuma.

 Zvanična satnica koncerta:
– 19:30 ulaz
– 20:00 Nemesis
– 21:15 Bullet For My Valentine


Katalog dostupnih izdanja benda Bullet For My Valentine pogledajte ovde.