Menu

“BULLET FOR MY VALENTINE” IMAJU NOVI SPOT, USKORO KREĆU NA TURNEJU


23.12.2022.


Jedan od najuspešnijih britanskih metal bendova u novom milenijumu  „Bullet For My Vanetine“ objavio je premijerno spot  za pesmu „No More Tears To Cry“. 



„No More Teras to Cry“ se nalazi na deluxe izdanju albuma „Bullet For My Valentine“ koji je bend objavio u novembru 2021. godine. „Pesma je mračna, ali živopisna priča o suočavanju sa problemima mentalnog zdravlja. Muzički, pesma se veoma razlikuje od ostalih pesama na albumu i ima mnogo iznenađenja, uključujući i slajd gitaru…”rekli su članovi benda o aktuelnom singlu. Album “BFMV” je ostvario veliki uspeh na oba I u Evropi I na američkom kontinentu. I publika I kritika su se složili u jednom – “odličan” I “težak” album, muzički agresivniji od prethodnika “Gravity” iz 2018. godine. „Mislim da je to najsurovija strana Bullet For Mi Valentine koju sam ikada poznavao“, rekao je o albumu gitarista Michael “Padge” Padget. „Vreme je bilo da objavimo zaista ljutu, tešku, agresivnu ploču. Jedva čekam da napravim grimasu na sceni!"
 
Bend je nedavno najavio  10-dnevnu turneju po Velikoj Britaniji za februar/mart 2023. Gosti na koncertima će biti bendovi Autrey i Jinjer.

Posetite Metropolis Shop –potražite izdanja ovog sjajnog benda. U ponudi je I pomenuto deluxe izdanje albuma “Gravity”