Menu

BRYAN ADAMS PONOVO U BEOGRADU


24.03.2023.


Bryan Adams, legendarni kanadski pevač, muzičar, producent, autor brojnih, vanremenskih hitova, nastupiće ponovo u Beogradu i to u okviru turneje "So Happy It Hurts". Novi susret sa srpskom publikom zakazan je za 12. decembar u beogradskoj Štark Areni.

“Summer of ’69”, “Heaven”, “Everything I Do (I Do It for You)”, “Cuts like a knife“, „18 till I die“, „Please forgive me“, „Have you ever really loved a woman”, ”All For Love”, "It's only love", su samo neki od hitova koji krase gotovo pola veka dugu karijeru slavnog kantautora.




Adams je na muzičku scenu stupio kao tinejdžer, davne 1975. godine. Prvi album "Bryan Adams" objavljen je pola decenije kasnije.  Diskografija slavnog autora broji 18 studijskih, 6 live izdanja i brojne kompilacije. Njegovi albumi ostvarili su ukupan tiraž koji se meri stotinama miliona prodatih nosača zvuka. Sarađivao je sa brojnim velikim imenima muzičke scene među kojima su najpoznatiji Sting, Rod Stewart, Tina Turner.... za svoj rad Adams je nagrađivan brojnim priznanjima, nagradama Zlatni Globus, Juno i Grammy.




Ulaznice za najavljeni spektakl u Štark Areni 12. decembra su od dans u prodaji.

Posetite METROPOLIS SHOP, u ponudi imamo sjajan izbor albuma iz bogate diskografije Bryana Adamsa!!!