Menu

Bryan Adams podelio novu pesmu “Shine a Light“ koju je napravio zajedno sa Ed Sheeran-om


17.1.2019.

Bryan Adams podelio je novu pesmu “Shine a Light“ koju je napravio zajedno sa Ed Sheeran-om!

Nova numera se nalazi na Adamsovom novom istoimenom albumu koji 1. marta objavljuje za Polydor. Ovaj 14. studijski album velike kanadske muzičke zvezde, dobitnika nagrade Grammy, biće dostupan širom sveta u svim fizičkim formatima, uključujući vinil i digitalne platforme. 

„Upoznao sam Eda na jednom od njegovih koncerata u Dablinu i ostali smo u kontaktu“ rekao je Adams o svojoj saradnji sa Širanom. „Jednog dana sam mu poslao refren za pesmu koju sam nazvao „Shine a Light“ i pitao ga da li je zainteresovan da sarađuje sa mnom na ovoj pesmi. Dobio sam par stihova nazad nekoliko dana kasnije i čoveče to je trebalo čuti kako on to samo peva! Zaista sam uzbuđen zbog izlaska ovog mog novog studijskog albuma sa 12 pesama koji sadrži dobar miks rokenrola, popa i r&b muzike. Na albumu će se naći i kompozicija „That's How Strong Our Love Is“ u kojoj gostuje američka pop zvezda Jennifer Lopez. Raditi sa Lopez je bilo kao da si u snu, naši vokali zajedno zvuče čudesno.“


Paralelno sa izlaskom novog albuma, Bryan Adams kreće na Shine A Light svetsku turneju, koja počinje 25. februara 2019. godine koncertnim nastupom u Belfastu.

SHINE A LIGHT album-spisak numera:

‘Shine A Light’
‘That’s How Strong Our Love Is’ (ft. Jennifer Lopez)
‘Part Friday Night, Part Sunday Morning’
‘Driving Under The Influence Of Love’
‘All Or Nothing’
‘No Time For Love’
‘I Could Get Used To This’
‘Talk to Me’
‘The Last Night On Earth’ (CD/Cassette/Digital Only Track)
‘Nobody’s Girl’
‘Don’t Look Back’
‘Whiskey In The Jar’


preuzeto sa: udiscovermusic.com

Bryan Adams: Katalog dostupnih albuma  možete pogledati ovde.