Menu
Kalendar događaja
 • 10
  avg
  20h
  DJ David Vartabedijan
 • 16
  avg
  21h
  Đura Mornar
  akustični nastup
 • 17
  avg
  20h
  DJ Alek
  Discoteca +
 • 23
  avg
  21h
  Jana Vuković
  akustični duo
 • 24
  avg
  20h
  DJ Ziggy St
  najbolje od svetskog art roka
Hot in Shop

Besne Gliste: Koncertna promocija albuma "Mehanizam"


8.4.2019.

U petak, 12. aprila od 20h održaće se koncertna promocija albuma "Mehanizam" ( izdanje Metropolis Music) crossover benda Besne Gliste


Besne Gliste su osmočlani  crossover bend iz Beograda, nastao 2010. godine, čija je muzika bazirana na rege i hip hop zvuku, ali su takođe prepoznatljivi po tome da neretko kroz tu mešavinu prođu tvrde i oštre pank, hc i metal gitare, monumentalne duvačke deonice, skakutavi ska ritmovi, kao i ambijentalne dab deonice koje ova osmočlana družina neumorno i rado deli na koncertima. Iza sebe imaju albume "ZugZwang” i najnoviji “Mehanizam”.

Besne Gliste su:

Filip Marković- MC
Julius Velker -gitara
Novica Vujović - tarabuka
Damjan Aleksić- bubanj
Nikola Bjeković- bas
Lazar Muždalo- truba
Strahinja Hadži-Tonić- saksofon
Andrija Petrović- trombonProgram će biti podeljen u dva dela, tako da prvi deo programa podrazumeva druženje i razgovor sa bendom, kao i slušanje muzike koju su momci iz benda pripremili specijalno za ovu priliku, dok je drugi deo večeri rezervisan za akustični koncert. Imaćete jedinstvenu priliku da čujete album “Mehanizam” u celosti ali u plemenskom sastavu i izvođenju, tako da će se pesme poprilično razlikovati od albumskih verzija.

Album "Mehanizam" možete nabaviti ovde.