Menu
Kalendar događaja
 • 03
  oct
  20 h
  Nenad Patković & Gileta Slim
  Akustični nastup
 • 25
  sep
  20 h
  FISH IN OIL kvartet
  akustični nastup
 • 24
  sep
  20h
  DJ David Vartabedijan
 • 19
  sep
  21h
  Robert i Milan
  akustični nastup
 • 18
  sep
  21h
  NOWIS (Simon Rojas)
  akustični nastup
Hot in Shop

Besne Gliste: Koncertna promocija albuma "Mehanizam"


8.4.2019.

U petak, 12. aprila od 20h održaće se koncertna promocija albuma "Mehanizam" ( izdanje Metropolis Music) crossover benda Besne Gliste


Besne Gliste su osmočlani  crossover bend iz Beograda, nastao 2010. godine, čija je muzika bazirana na rege i hip hop zvuku, ali su takođe prepoznatljivi po tome da neretko kroz tu mešavinu prođu tvrde i oštre pank, hc i metal gitare, monumentalne duvačke deonice, skakutavi ska ritmovi, kao i ambijentalne dab deonice koje ova osmočlana družina neumorno i rado deli na koncertima. Iza sebe imaju albume "ZugZwang” i najnoviji “Mehanizam”.

Besne Gliste su:

Filip Marković- MC
Julius Velker -gitara
Novica Vujović - tarabuka
Damjan Aleksić- bubanj
Nikola Bjeković- bas
Lazar Muždalo- truba
Strahinja Hadži-Tonić- saksofon
Andrija Petrović- trombonProgram će biti podeljen u dva dela, tako da prvi deo programa podrazumeva druženje i razgovor sa bendom, kao i slušanje muzike koju su momci iz benda pripremili specijalno za ovu priliku, dok je drugi deo večeri rezervisan za akustični koncert. Imaćete jedinstvenu priliku da čujete album “Mehanizam” u celosti ali u plemenskom sastavu i izvođenju, tako da će se pesme poprilično razlikovati od albumskih verzija.

Album "Mehanizam" možete nabaviti ovde.