Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Bend The Rolling Stones proširio svoju saradnju sa izdavačkom kućom Universal Music


10.7.2018.

The Rolling Stones i Universal Music su partneri već mnogo godina, ali su 8. jula 2018. svoju saradnju, na obostrano zadovoljstvo, proširili. Dogovor će obuhvatiti ne samo aktuelne muzičke snimke, već i arhivske audio-vizuelne zapise, celokupan brend menadžment kao i specijalne suvenire za fanove ovog kultnog benda.

U javnom saopštenju, predstavnik Unverzala Lucian Grainge je izjavio:"Radujemo se što ćemo našu ekspertizu i strast uneti u promovisanje ovog ikoničkog benda koji nastavlja da stvara muziku i utiče na kulturu širom sveta."

UMG će nastaviti da distribuira njihova pređašnja ostvarenja širom sveta kao i njihove buduće projekte. 

"Tokom dugog niza godina, ostvarili smo divnu saradnju sa kućom Universal Music i nadamo se da će ova saradnja biti još uspešnija u budućnosti", rekao je menadžer The Rolling Stones-a Joyce Smyth.

UMG-ov Eagle Rock će reizdati nekoliko arhivskih najboljih koncerata ovog benda kao što su: Atlanta (1989), Steel Wheels (1989-90), Voodoo Lounge (1994), Bridges to Babylon (1997-1998), Four Flicks (2002) and Bigger Bang (2005-2006).


The Rolling Stones-i su uspešno održali svoju "No Filter" evropsku turneju u periodu maj-jul ove godine. Fanovi su ih mogli čuti u Nemačkoj, Francuskoj, Češkoj, Poljskoj.

Vaše omiljene naslove The Rolling Stones-a možete pronaći na našem online shop-u.