Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Banks predstavlja album "III"


12.7.2019.


Nakon što ga je najavila sa tri nova singla i moćnim spotom, Banks predstavlja svoj treći studijski album pod nazivom „III“. Za produkciju ovog izdanja, koje broji 13 numera, zaslužni su Banks i BJ Burton.

Nakon što je vodeći singl „Gimme“ dobio visoke ocene kritičara i muzičkih novinara, ni sam album nije prošao drugačije. Rolling Stone je ocenio da je njen zvuk sada na novom, zastrašujućem i predivnom mestu, gde poprima nove oblike, napreduje i čini da Banks na trenutke zvuči kao starija sestra Billie Eilish.



„Neverovatno sam uzbuđena što je ovaj album sada izašao pred svet“, ističe Banks. „Ovo je plod moje ljubavi na kome sam radila više od dve godine i presrećna sam što moji fanovi sada mogu da ga čuju“!



foto: universalmusic.rs / Steph Wilson

Nakon predstavljanja svog debi albuma „Goddess“ 2014. godine, Banks je postala predmet priče i pisanja svih uticajnih blogera i kritičara u muzičkom svetu. Na samom početku zapažena je zbog specifičnog i nešto mračnijeg, senzualnog R&B zvuka i već tada njena nova izdanja počinju da se iščekuju sa velikim nestrpljenjem.

BANKS - katalog  dostupnih izdanja pogledajte ovde.