Menu
Kalendar događaja
 • 22
  mar
  21h
  Acid Radio
  Koncertna promocija albuma "Acid Radio"
 • 23
  mar
  21h
  Johnny Cash Tribute Band
 • 28
  mar
  20h
  DJ Milorad Milinković
 • 29
  mar
  21h
  Radiofoniks
  Koncertna promocija albuma "Radiofoniks"
 • 28
  mar
  20h
  DJ Milorad Milinković
Hot in Shop

AZRA EL u Muzičkoj kući metropolis


16.10.2018.

U subotu 20. oktobra u Makedonskoj 21 od 21h nastupa AZRA EI (Azra tribute band) i te večeri obeležavamo 35 godina od izlaska albuma “Kad Fazani Lete”.

Bend AZRA EL je svoj prvi nastup zabeležio 2008. godine u beogradskom SKC-u. Ubrzo nakon toga slede nastupi u raznim klubovima i festivalima u Beogradu i širom Srbije. Ideja sviranja pesama grupe Azra iz ljubavi prema duhu tog vremena prenosi se na publiku vrlo uspešno i masovno kao i u vreme s kraja 70-ih i 80-ih godina. Pristižu pozivi i iz ostalih zemalja iz okoline koji prihvataju ovu svirku podjednako strasno i iskreno. Bend tradicionalno nastupa u klubu Fest u Beogradu svakog 1. januara, kao i za rođendan Džonija Štulića 11. aprila. Publika koja posećuje koncerte spaja generacije iz perioda koji se može uokviriti u skoro četrdeset godina.

Bend nastupa kao prva postava Azre - u trojci, svirajući sve periode grupe. Pesme se izvode najvećim delom iz nastupa uživo, a studijske verzije pesama zadovoljavaju sve one koji su ih nekada hteli čuti uživo. Rock, pop, punk, etno, reggae, afro i latino zvuk sa tekstovima koji su i danas aktuelni možete čuti na tribute koncertima posvećenim ovom velikom bendu koji će zauvek ostati na našoj sceni u duhu ljudi koji vole dobru muziku. Ne zaboravimo i sve drage goste koji su na svirkama uvek dobrodošli šireći dobre vibracije zlatnog vremena YU rock-a.

 Dođite u Makedonsku 21, jer muzika živi ovde. Rezervacije mesta pozivom na 063/237-020.