Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

AXL, SLASH I GUNS N’ ROSES PONOVO NA TURNEJI


28.02.2023.


Guns N’ Roses ponovo kreću na put  - za leto i jesen ove godine najavljuju brojne koncerte, ali I festivalske nastupe. Prva stanica na ovom muzičkom putovanju je Tel Aviv 5. juna , a potom  nastavljaju sa koncertima u Evropi. Koncerti na prostorima bivše Jugoslavije nisu u planu, najbliža destinacija za sve fanove iz regiona je Budimpešta gde će “Gunsi” nastupiti 19. jula u Puskás Areni.


“Guns N’ Roses” su na sceni prisutni od 1985. godine. Njihov “Appetite For Destruction” postao je u Sjedinjenim Američkim Državama najprodavaniji debitantski album ikada, dok je njihova turneja “Not In This Lifetime” četvrta po zaradi, sa posetom od preko 5 miliona.



Godine 1991. Guns N’ Roses šokirali su svet sa sedmostruko platinastim albumima “Use Your Illusion I” i “Use Your Illusion II”, koji su, nakon objavljivanja, zauzeli prva dva mesta na Billboardovoj listi. 



Na novoj turneji članovi grupe "Guns N’ Roses" će nastupati u postavi: Axl Rose (vokal, klavir), Duff McKagan (bas), Slash (gitara), Dizzy Reed (klavijature), Richard Fortus (ritam gitara), Frank Ferrer (bubnjevi) i Melissa Reese (klavijature) .

Axl Rose je sa svojom verzijom benda “Guns N’ Roses” nastupio u Beogradu 2010. godine. 
Posetite METROPOLIS SHOP, u ponudi imamo antologijska izdanja ovog sjajnog benda