Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Autsajd digitalno objavio album "Otišli smo u ... autsajd"!


27.2.2017.

Metropolis  Music objavio je novi digitalni album subotičkog  benda Autsajd "Otišli smo u .... autsajd”. Album je dostupan na svim većim digitalnim platformama!

ITUNES
DEEZER
SPOTIFY

Priča o bendu Autsajd je počela pre dvadesetak godina kada je Mirko Jukić napravio prve pesmice i skupljao ekipu za bend  „Nejasna Vizija“.Bend na žalost nije zaživeo. Dve decenije kasnije, krajem 2015-te godine  Mirko Jukić je upoznao gitaristu Milana Pavlovića i pevačicu Jelenu Njegomir Pavlović . Uz još jednog pevača Ivu Jukića formiraju novi bend - "Autsajd".

To je u startu bila odlična kombinacija jer se pre svega konačno pronašla prava, opuštena ekipa željna dobre svirke i zabave. Sada je samo trebalo pronaći ostatak ekipe sa dva kriterijuma. Prvi je da taj neko zna da svira, a drugi je da taj neko bude pre svega opušten i da shvati ovo kao zabavu, bez pritisaka i tenzija.
Tako se i desilo sa drugom gitarom koju svira Dragan Panjak, bas gitarom koju svira Darko Robović i bubnjevima koje svira Alen Anđušić. Uz mnogo druženja snimljen je studijski materijal koji je je predstavljen na albumu „Otišli smo u ...autsajd“.
Možda tek sada, početkom 2018. godine, počinje da se piše biografija benda „ Autsajd“.
Vreme će pokazati.

Članovi benda:
Mirko Jukić - vokal, semplovi, tekstovi, muzika, aranžmani
Milan Pavlović - gitara, muzika, aranžmani
Jelena Njegomir Pavlović - vokal
Ivo Jukić - vokal, tekstovi, muzika
Darko Robović - bas gitara
Dragan Panjak - gitara 2
Alen Anđušić - bubnjevi


Mi smo Autsajd !!!   Zašto Autsajd ??

"Otišli smo u .... autsajd. Svi smo mi nekako...autsajderi. Muzika nam je u .... autsajdu. Autsajd najbolje oslikava nas, društvo u kojem živimo, okruženje, stil života, ljude... ZATO AUTSAJD !!! "