Menu

Anti-Flag nedavno objavio akustični album "American Reckoning"


11.10.2018.

Anti-Flag, politički pank bend iz Pitsburga nedavno je objavio (28.9) novi akustični album „American Reckoning“ za Spinefarm Records. Album sadrži akustične verzije pesama sa njihova prethodna dva albuma „American Spring“ i „American Fall“ kao i „kavere“ pesama koje su ih inspirisale. Poznati „levičari“, fokusirani na antiratni aktivizam i borbu za ljudska prava od 1993. godine kada su formirani, stvorili su veliku bazu fanova i istomišljenika širom sveta. 


„Kada ste toliko dugo zajedno u bendu kao što smo mi u Anti-Flag ništa ne uzimate zdravo za gotovo“, kaže se u saopštenju benda, „davno smo prevazišli sva očekivanja koja smo imali od našeg benda i umetnosti i dostigli neki viši cilj. Poglavlje našeg benda je počelo sa nadom koju daje „American Spring“, nastavlja besom koji izaziva „American Fall“ i završava sa „American Reckoning“...Ovaj album se fokusira na pesmama sa oba prethodna albuma, jer smo osećali da treba da uzdignemo njihovu važnost, da ponovo prikažemo istinu svetu u nekom drugom vremenu. Obrade smo uradili da bi publika shvatila odakle nam je došla inspiracija za pisanje naših pesama. Ovo su pesme za koje ljudi možda ne očekuju da su toliko uticale na nas u našim životima, ali jesu i pojedinačno i u grupnom procesu stvaranja pesama.“



„American Reckoning“ je snimljen u Pitsburgu. Miks i master je uradio Justin Francis. Omot albuma je dizajnirao Doug Dean, dugogodišnji saradnik benda. 

Kao najavu albuma, bend Anti-Flag je izbacio video za akustičnu verziju pesme „The Debate Is Over (If You Want It)“ koji je režirao Josh Massie. 



Na albumu se nalaze sledeće numere:

‘The Debate Is Over (If You Want It)’
‘Trouble Follows Me’
‘American Attraction’
‘When The Wall Falls’
‘Racists’
‘Set Yourself On Fire’
‘Brandenburg Gate’
‘Gimme Some Truth’ (John Lennon cover)
‘For What It’s Worth’ (Buffalo Springfield cover)
‘Surrender’ (Cheap Trick cover)


Katalog dostupnih izdanja benda Anti-Flag pogledajte ovde.