Menu

A SAD „ADIEU“ – RAMMSTEIN IMA NOVI VIDEO


28.11.2022.


Nemački bend “Rammstein” objavio je novi video i to za pesmu “Adieu” sa njihovog aktuelnog albuma “Zeit”.

Godinu 2023. “Rammstein” ispraća na pravi način – pravim malim filmskim remek delom jer se drugačije jednostavno ne može nazvati video koji potpisuje Specter Berlin, koji stoji iza, takođe, efektnog videa za pesmu “Deutschland” (2019.) U  spotu “Adieu” ćete videti mnogo akcije, oružja, nebesku vojsku, lasere I mnoštvo fantastičnih vizuelnih efekata, sve spakovano u nešto vise od osam minuta. Osam minuta koji prođu neverovatno brzo, a zatim poželite da spot pogledate još jednom, pa još jednom…. svaki put otkrivajući neki novi detalj. 





“Rammstein” su, podsećamo, ove godine objavili odlično, od kritike ocenjen I od publike prihvaćen, album “Zeit”, a nedavno su najavili I veliku stadionsku turneju koja će započeti 22. maja koncertom u Litvaniji. Na žalost, nećemo imati priliku da ih gledamo treći put – na ovoj turneji “Ranmmstein” zaobilazi Srbiju. Najvernijim fanovima preostaje odlazak u Budimpeštu ili Beč. Sigurni smo da će I ovi nastupi biti za pamćenje, “Rammstein” su, voleli ih ili ne,  među najvećim koncertnim atrakcijama na planeti. 

Posetite naš Metropolis Shop, u ponudi imamo brojna izdanja grupe Rammstein. Posebno ističemo njihov aktuelni album “Zeit” (vinil I cd).