Menu
Plašim se da zna - Autsajd

Plašim se da zna

Autsajd


Metropolis Music

digitalno izdanje

januar. 2018. godine

Teško je reći kada je nastao bend Autsajd... Da li pre dve godine ili pre dvadeset godina. Cela priča je počela pre dvadesetak godina kada je Mirko Jukić napravio prve pesme i sakupljao ekipu za bend koji se tada zvao „Nejasna vizija“. To je konstantno bio bend u pokušaju jer se nikada nisu sklopile kockice i oformila se prava ekipa. 

Sve se promenilo pre par godina, krajem 2015.  godine, kada je Mirko upoznao gitaristu Milana Pavlovića i  Jelenu Njegomir Pavlović. Tako je nastala osnova novog  benda koji je dobio naziv „Autsajd“. 

To je u startu bila odlična kombinacija jer se pre svega konačno pronašla prava, opuštena ekipa żeljna dobre svirke i zabave. Sada je samo trebalo pronaći ostatak ekipe sa dva kriterijuma. Prvi je da taj neko zna da svira, a drugi je da taj neko bude pre svega opušten i da shvati ovo kao zabavu, bez pritisaka i tenzija. Tako se i desilo sa drugom gitarom koju svira Dragan Panjak, bas gitarom koju svira Darko Robović i bubnjevima koje svira Alen Anđušić.
Uz mnogo druženja snimljen je studijski materijal koji je je predstavljen na albumu „Otišli smo u ...autsajd“. Možda tek sada, početkom 2018. godine, počinje da se piše biografija benda „ Autsajd“. 

Vreme će pokazati.

Metropolis Music je početkom 2018. digitalno objavio singl Plašim se da zna koji se nalazi na albumu  "Otišli smo u ... autsajd".
Singl je dostupan na svim većim digitalnim platformama.