Menu

POKLONI SE MKM GIFT KARTICOM

Novo, praktično rešenje za poklon!


Ako nisi siguran u muzički ukus osobe kojoj želiš da pokloniš CD ili ploču, naša poklon kartica ne greši. Kupi gift card u iznosu po izboru i pokloni je kome želiš jer - muzikom možeš da kažeš sve.


O MKM poklon kartici

  • Na karticu možete uplatiti željeni iznos, bilo koji između 500 RSD i 50.000 RSD.
  • Kartica se može upotrebiti za plaćanje u celosti ili plaćanje jednog dela cene robe na odeljenju muzike u Muzičkoj kući Metropolis, Makedonska 21, Beograd. Iznos će biti skinut sa vaše kartice a preostali saldo može se koristiti za buduće kupovine.
  • Da biste proverili stanje na svojoj kartici, posetite našu prodavnicu ili pozovite 063/237-020.
  • Da biste dopunili svoju karticu, jednostavno posetite MKM prodavnicu.

Gift card možete kupiti samo u prodavnici Muzička kuća Metropolis, u Makedonskoj 21 u Beogradu, ili u našem Online Shop-u.


Šta je poklon kartica i kako se koristi?

Ovaj tip poklona je sve popularniji zato što je praktičan. Poklon kartica je zapravo „pripejd kartica“, što znači da, kada se odlučite za ovakav poklon, možete uplatiti na karticu željeni iznos i tako ‘dopunjenu’ je pokloniti. Osoba kojoj ste poklonili karticu, sa njom može u prodavnici “Muzička kuća Metropolis“ (Makedonska 21, Beograd) prilikom kupovine bilo kog artikla na odeljenju muzike, platiti umesto gotovine.

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA MKM GIFT CARD

Ovu poklon karticu je izdao Metropolis Music Company d.o.o. Beograd, koji zadržava pravo na izmenu ovih uslova i odredbi bez prethodnog obaveštenja. Informacije o promenama ovih uslova i odredbi biće dostupne na sajtu www.metropolismusic.rs i u prodavnici pod nazivom Muzička kuća Metropolis (MKM) u Makedonskoj 21, Beograd.


Korišćenjem ove kartice potvrđujete da prihvatate prethodno navedene uslove i odredbe.


Kartica je zamenjiva samo za robu u muzičkom odeljenju MKM prodavnice. Ova kartica nije kreditna kartica, debitna kartica, ček, niti bilo koja druga vrsta platne kartice, i ne može se zameniti za gotovinu. Kartica se ne može koristiti za plaćanje računa u ugostiteljskom odeljenju MKM prodavnice niti za kupovinu putem interneta.


Minimalni iznos potreban za aktiviranje kartice je 500 RSD, dok je maksimalan iznos koji možete uplatiti na karticu 50.000 RSD. Kartica se naknadno može dopuniti u MKM prodavnici, bez nadoknade ili kamate.


Kartica se može koristiti za plaćanje punog ili delimičnog iznosa u pomenutoj MKM prodavnici.


Prilikom plaćanja iznos kupovine biće skinut sa kartice, sve dok saldo ne bude nula. Ako je preostali iznos na kartici manji od ukupne vrednosti robe koju kupujete, morate doplatiti ostatak da biste mogli uspešno da obavite kupovinu. U slučaju da je vrednost robe koju kupujete manja od preostalog iznosa na kartici, možete iskoristiti deo iznosa sa kartice za namirenje vašeg računa, dok će preostali iznos ostati na kartici. Za kupovine plaćene poklon karticom razlika u iznosu neće biti isplaćena u gotovini.


Maksimalan iznos po transakciji iznosi 50.000 RSD. Ova kartica prestaje da važi 31.12.2018. godine. Nakon isteka važnosti kartice, ista se smatra nevažećom, a sva neiskorišćena sredstva na njoj biće izgubljena.


Trenutno stanje na kartici uvek možete proveriti u MKM prodavnici ili pozivom na 063/237-020.


Karticu je moguće koristiti neograničen broj puta (dok stanje na kartici ne dođe do 0.00 RSD).