Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

RECORD STORE DAY(S)


16.4.2018.

Povodom svetskog dana prodavnica muzike & ploča (Record Store Day) koji se ove godine obeležava 21. aprila, Muzička kuća Metropolis organizuje trodnevni događaj posvećen vinilu – RECORD STORE DAY(S) MARATON, od 20-22. aprila u Makedonskoj 21.

Sva tri dana, ljubitelji ploča moći će da kupuju albume za svoju kolekciju po sniženim cenama i do 50% pa čak i da kupe jedno od LP izdanja Metropolis Music po ceni od 1 dinar uz kupljeni gramofon. Tokom cele nedelje, organizovan je i nagradni foto konkurs – a pobednik konkursa osvojiće Lenco TT-10 gramofon!

Metropolis Music kao izdavač, tog dana će pustiti u prodaju i ograničenu seriju od 50 primeraka LP izdanja Re Contra grupe Goblini – na crvenom vinilu! Takođe, u prodaji će biti i 5 potpisanih primeraka albuma The Best of  Love Hunters!

U subotu, 21. aprila na sam Record Store Day, od 12h za sve posetioce u MKM ploče pušta legendarni Vlada Džet - najveći kolekcionar vinil izdanja u Srbiji,  a kupci će biti u prilici i da se druže sa brojnim poznatim umetnicima, ljubiteljima vinila. Za kraj dana, od 21h koncert će održati kultni bluz sastav Raw Hide.

POPUSTI & PROMOCIJE
Tokom tri dana Record Store DayS (20-22.april) u Muzičkoj kući Metropolis, u Makedonskoj 21 i online shop-u važe sledeći popusti i promocije:

- opšti popust na sve vinile -10%
- 20% popusta na četiri LP izdanja Metropolis Music (EYOT, Smoke’n’Soul, Love Hunters, VHB)
- do -50% popusta na izabrana deluxe izdanja 
- Za sve porudžbine preko online shop-a je besplatna dostava

*popusti se ne sabiraju!





LIMITED EDITION RED VINYL
Posebnu atrakciju za ovaj praznik vinila, Metropolis Music je pripremio kao izdavač. Od tog dana u prodaji će se naći crvena ploča "Re-Contra" benda Goblini, štampana u ograničenom tiražu od samo 50 primeraka. 





PLOČA ZA 1 DINAR
Tokom tri dana promocije u prodavnici ili online shop-u, uz kupljeni Lenco gramofon - po ceni od 1 dinar možete kupiti jedno od četiri LP izdanja Metropolis Music (EYOT, Smoke’n’Soul, Love Hunters, VHB).







NAGRADNI KONKURS
Od 16-22. aprila organizovan je nagradni foto konkurs. Pobednika nagrađujemo Lenco TT-10 gramofonom. Da biste učestvovali, potrebno je da se prijavite na naš newsletter, slikate sa svojom omiljenom pločom i pošaljete nam sliku (zajedno sa prijavljenom mejl adresom) u FB inbox. U nedelju 22. aprila biće proglašen pobednik – koji je poslao najzanimljiviju fotografiju. Od svih prispelih fotgrafija na konkurs, najzanimljivije ćemo objaviti u foto albumu.

Put do Muzičke kuće Metropolis poPLOČAn je dobrim numerama!