Dr. Project Point Blank - održana konferencija za štampu u Muzičkoj kući Metropolis

U utorak 27. septembra  su se, u Muzičkoj kući Metropolis frontmen benda Point Blank Dragoljub Crnčević Crnke, organizator koncerta Vlada Pejak i rok kritičar Petar Janjatović obratili medijima i predstavili svoje impresije o predstojećem koncertu Gitarologija: Povratak korenima, Dr. Project POINT BLANK koji će se održati 4. oktobra u sali Amerikana, Dom omladine Beograda, sa početkom u 21 čas.

Dragoljub Crnčević Crnke je najavio da su svi muzički prijatelji benda izrazili želju da nastupe 4. oktobra u Domu omladine sa Point Blank-om.

„Svi žele da nastupe. Sad je tu problem ako više sile ne budu htele da to bude tako. Dragi Jelić je potvrdio da će sigurno doći, Bajaga takođe, sigurno će sve biti kako treba. Bez lažne skromnosti moram da kažem da je nama najbitinije da volimo to što radimo i to je razlog zašto i guramo ovu priču“,

Konferenciji za štampu u Muzičkoj kući Metropolis su prisustvovali i legendarni Vlada Džet, David Vartabedijan, Olga Kepčija, Raša Petrović, Marko Janković, ekipa RTS-ove muzičke emisije “3 boje zvuka” kao i mnogi drugi prijatelji i poštovaoci srpskih blues legendi.

 

GITAROLOGIJA  UŽIVO!

POINT BLANK u Domu omladine Beograda!

 

Krajem prošle godine beogradska blues grupa Point Blank objavila je svoj deseti album „Gitarologija-Povratak korenima“. Izdanje PGP RTS-a predstavilo je 15 novih pesama Dragoljuba Crnčevića i više od 20 gitarista i pevača/autora iz Srbije i regiona uz maksimalno pozitivne ocene i odobravanje od strane kritike i publike. Koncertno predstavljanje albuma zakazano je za utorak, 4. oktobar, sa početkom u 21h, u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Većina gostujućih muzičara je potvrdila učešće pa se očekuje velika blues/rock svetkovina i nezaboravan događaj.

 

Ulaznice po ceni od 950 dinara su u pretprodaji na prodajnim mestima Eventeam-a.

 

Kontakt

METROPOLIS MUSIC, BEOGRAD

Svetozara Markovića 79
11000 Beograd
Srbija
tel/fax:
+381 11 36 10 324
+381 11 36 14 616