Menu
Kalendar događaja
  • 15
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 16
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 17
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 18
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 22
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
Hot in Shop

U NOVOJ PESMI MILEY CYRUS PEVA O SAZREVANJU


04.09.2023.


Američka superzvezda Miley Cyrus je objavila pesmu koja govori o sazrevanju, "Used To Be Young". 



Novi singl prati TV specijal  "ENDLESS SUMMER VACATION: CONTINUED (BACKYARD SESSIONS) "  koji je premijerno emitovan na kanalu ABC, a potom će se naći na redovnoj ponudi servisa Hulu. Bila je to prilika da Miley u okviru intervjua podeli neke priče i da uvid iz mnogih poglavlja svog, malo je reći uzbudljivog odrastanja i sazrevanja "u javnosti".

"Ova pesma sa poštovanjem govori o tome šta smo bili, ljubavi prema onome šta jesmo i slavljenju onoga šta ćemo postati. Osećam ponos kada razmišljam o svojoj prošlosti i optimista sam kada razmišljam o budućnosti. Zahvalna sam svojim vernim fanovima koji svakodnevno ostvaruju moje snove. iskreno sam zahvalna na vašoj postojanoj nepokolebljivoj podršci. Ova pesma je za vas", izjavila je Miley.


"Used To Be Young" je prva nova pesma koju je Miley objavila nakon izlaska komercijalno uspešnog i od kritike visoko ocenjenog aktuelnog albuma “Endless Summer Vaction” (Columbia).  Prvi singl skinut sa ovog albuma, "Flowers",  je čak 8 nedelja proveo na vrhu Billboard Hot 100 liste singlova, što je ujedno i najveći uspeh koji je Miley Cyrus postigla do sada. Na američkim radio stanicama, "Flowers" je provela čak 10 nedelja na prvom mestu, a prešla je i cifru od četiri milijarde strimova , istovremeno je i pesma je koja je najbrže došla do prvih  500 miliona strimova u istoriji Spotify-a!

Posetite naš METROPOLIS SHOP, u ponudi imamo i aktuelni album Miley Cyrus.