Menu

SLOBODAN TRIFUNOVIČ SANČO JE NEUMORAN!


11.04.2024.


Rok kantautor iz Loznice, Slobodan Trifunović Sančo koji već duže od tri decenije predstavlja jedan od urbanih stožera Podrinja, objavio je svoj novi, jedanaesti  studijski uradak, album „Drina“ (Metropolis Music).

Na albumu se nalazi ukupno 11 pesama čiji je kompletan autor muzike,teksta  upravo Sančo, dok sa Oliverom Jovanovićem potpisuje aranžmane. Autor je svoje nove pesme  napisao na obalama jedne od naših najlepših reka, pa je to i razlog što se novi album zove upravo „Drina“. Žanrovski, ovo je dominantno pop-rok album, ali obzirom na muzičku raznovrsnost samog autora, pesme sadrže primese bluza i kantrija.




„Drina“ je snimljena i miksovana u studiju „O“, a pored Sanča koji je odsvirao gitaru, usnu harmoniku,udaraljke i ukulele,  pored Sanče na novom albumu su Blagoje Nedeljković Pače (bubanj) i Tisa Lekić (prateći vokal).

Album "Drina" dostupan je na svim digitalnim muzičkim platformama




Neumorni rok pregalac, Slobodan Trifunović Sančo, aktivan je od 1992.godine, kada je objavio svoj prvenac, „Daleko od sna“. 

Pre dve godine, Sančo je objavio je jubilarni deseti studijski album, „Good Time Roll“ (Metropolis Music) čime je ujedno i zvanično obeležio trideset godina svoje muzičke karijere.