Menu

RECORD STORE DAY & NIGHT U METROPOLISU


14.4.2024.


Metropolis Music vas i ove godine poziva na proslavu najlepšeg muzičkog praznika ljubitelja vinila širom sveta, a to je, naravno, Records Store Day, čiji se dan internacionalno  obeležava u subotu, 20.aprila.

Za sve fanove muzike na 33 obrtaja pripremili smo bogat muzički program, ekskluzivna RSD izdanja, kao i ono najvažnije -  specijalne popuste na sve muzičke naslove!
Muzički program Dana prodavnica ploča proslavićemo kako i dolikuje, puštajući vam najbolju muziku isključivo sa gramofonskih ploča!   

Čast da otvori muzički program pripašće našem  poznatom  reditelju i DJ-u, Miloradu Milinkoviću Debelom, koji će se, u potrazi za dobrim muzičkim ritmom, naći  za miks pultom  već od 11h.
Od 14-15h nastupa DJ Nika Veselinov, poznat po svom afinitetu ka  funky, soul i hip hop zvuku, a u  potpuno drugačijem , žestokom maniru, nastupiće posle njega
 DJ David Vartebedijan, koji će biti gospodar gramofona od 17-20h. 

Na Records Store Day nastavlja se Records Store Night u kojoj nas očekuje Ice Cream Man i njegov One Man Band, live nastup intrigantnog srpskog multiinstrumentaliste,
koji je na programu od 21h.
O ekskluzivnim RSD izdanjima više u danima koji slede, pratite nas…..