Menu
Kalendar događaja
 • 16
  sep
  21h
  Lole le Breton i
  Frano Lasić

  Akustična svirka
 • 22
  sep
  20h
  DJ Sale Rockabilly
  Vinyl Night
 • 23
  sep
  21h
  Mister Akustik
 • 29
  sep
  20h
  DJ Milorad Milinković
  Vinyl Night
 • 30
  sep
  20h
  DJ Nikola Čuturilo
Hot in Shop

Novi spot benda Bluz Mašina


29.05.2016

Power blues-rock bend Bluz Mašina objavio je novi spot. Singl “Sloboda” nalazi se na albumu “Tragovi”, izdanje Metropolis Music. Spot možete da pogledate na ovom linku, na jutjub kanalu Metropolis Music Serbia:
 
 
 
Kamera i rasveta: Bojan Stevanović
Režija: Ivan Milenković
Montaža: Ivan Milenković
 
 
Bluz Mašina nastaje kao ideja sredinom 2012 godine. Sa 8 pesama spremnih za snimanje, Ivan Milenković, zajedno sa Markom Čitakovićem Čiletom, osniva grupu.
 
Odluka je pala da bend počne kao power-trio, sa bubnjarem Nemanjom Tanaskovićem. Nakon godinu dana, umesto Nemanje u bend dolazi bubnjar Bojan Stevanović, a ubrzo Bojana menja  Miron Šopić, bivši bubnjar benda "Straight Ahead". Kombinacija moćnog i razvijenog gruva, jakih bas linija Mija Djurdjevića i distorziranih, često drop-tune-ovanih rifova, ispeglanih solaža i dvolinijskih vokalnih linija na refrenima, definisala je zvuk benda u početku.

"Bluz Mašina" je mladi bend na beogradskoj bluz/rok sceni. Napreduje sigurnim koracima učeći od starijih kolega, u isto vreme usvajajući i koristeći nove muzičke koncepte u našoj muzici, povrh tradicionalnih bluz/rok formi.