Menu
Kalendar događaja
 • 15
  jul
  21h
  KŠ! DJ duo
  Ivana i Jelena

  Pop-rock-electro
 • 21
  jul
  21h
  DJ David Vartabedijan
  Guns N' Roses veče!
 • 22
  jul
  21h
  Vlada (Les Gigantes) & Banana (El. orgazam)
  The Best Of Rolling Stones
 • 28
  jul
  21h
  DJ Vlada Džet
  55 godina The Rolling Stones-a - vinyl night
 • 29
  jul
  21h
  DJ David Vartabedijan
  "Obradi, obrada"
  vinyl night
Hot in Shop

Novi spot benda Bluz Mašina


29.05.2016

Power blues-rock bend Bluz Mašina objavio je novi spot. Singl “Sloboda” nalazi se na albumu “Tragovi”, izdanje Metropolis Music. Spot možete da pogledate na ovom linku, na jutjub kanalu Metropolis Music Serbia:
 
 
 
Kamera i rasveta: Bojan Stevanović
Režija: Ivan Milenković
Montaža: Ivan Milenković
 
 
Bluz Mašina nastaje kao ideja sredinom 2012 godine. Sa 8 pesama spremnih za snimanje, Ivan Milenković, zajedno sa Markom Čitakovićem Čiletom, osniva grupu.
 
Odluka je pala da bend počne kao power-trio, sa bubnjarem Nemanjom Tanaskovićem. Nakon godinu dana, umesto Nemanje u bend dolazi bubnjar Bojan Stevanović, a ubrzo Bojana menja  Miron Šopić, bivši bubnjar benda "Straight Ahead". Kombinacija moćnog i razvijenog gruva, jakih bas linija Mija Djurdjevića i distorziranih, često drop-tune-ovanih rifova, ispeglanih solaža i dvolinijskih vokalnih linija na refrenima, definisala je zvuk benda u početku.

"Bluz Mašina" je mladi bend na beogradskoj bluz/rok sceni. Napreduje sigurnim koracima učeći od starijih kolega, u isto vreme usvajajući i koristeći nove muzičke koncepte u našoj muzici, povrh tradicionalnih bluz/rok formi.