Menu

GRUPA IGRALOM OBJAVILA TREĆI STUDIJSKI ALBUM


17.11.2023.


Treći studijski album grupe Igralom, „Premalim stvarima“ (Menart Srbija)  je upravo objavljen na svim digitalnim servisima, pa je samim tim prekinuta petogodišnjapauza nastala nakon izlaska drugog studijskog  albuma „Sunovrat“, koji je od strane kritike označen kao jedan od najboljih albuma 2018. godine.


„Premalim stvarima“ je snimljen u niškom studiju "My Room Acoustic", Mladen Marjanović je miksao album, a Srđan Milovanović je uradio master.  Pored tria Igralom, gosti na albumu su: Vedran Peternel, Sara Renar i Tea Režek. Jedinstveni zvuk Igraloma -rock n roll u spoju sa  tradicionalnom muzikom sveta,  saharski dirt blues sa istočnjačkim melosom obavijen u ruho amerikane, sa ciljem da napravi vrtlog derviškog transa, prisutan je i na albumu "Premalim stvarima" i donosi sedam novih pesama, koje će se osim digitalno, pojaviti i na formatu vinila, do kraja ove godine. Vizuelni identitet novog albuma grupe kreirao je studio STUDIO CONSTRUCTORY, koji su takođe producirali animirani spot pesme „Dan u životu“.



Niški bend Igralom čine Mladen Marjanović (gitara), Ivan Cvetković (bubanj i perkusije) i Dimitrije Simović (vokal, bas gitara).